Nepredať sa lacno - Brezovský, Jozef
Vplyv ekonomiky štátu na logistiku. Faktory vplývajúce na logistiku ako priemyselné odvetvie. Výhodná geografická poloha Slovenska. Železničná doprava. Kamiónová doprava. Letecká doprava.