Basel II, OECD a daně: komplexní vztah? - Roušar, Stanislav
Diskusia o pravidlách kapitálovej primeranosti Bazilej II a pravidlách OECD. Zdôrazňovanie vzájomných dopadov daní a regulácie a tiež intenzívnejšie zameranie regulátorov na dane z pohľadu operačného rizika. Bazilej II a pracovná hypotéza OECD. Dane ako operačné riziko.