Opatrenie
Opatrenie MF SR č. 4 455/2003-92 z 31. marca 2003, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva, v znení opatrenia č. 25 167/2003-92, oznámenia o oprave chyby a opatrenia č. MF/10069/2004-74.