Trvalo udržateľný rozvoj a certifikácia lesov - Paluš, Hubert
Problematika trvalo udržateľného rozvoja z pohľadu spôsobov obhospodarovania lesov. Podstata a význam certifikácie dreva. Definícia základných predpokladov, princípy a význam trvalo udržateľného hospodárenia. Charakteristika hlavných certifikačných schém. Forest Stewardship Council (FSC). Pan European Forest Certification (PEFC).