Reforma zdravotníctva v Slovenskej republike - Daráš, Milan
Prehľad jednotlivých etáp reformy zdravotníctva v SR od jej začiatku v máji roku 2003. Právny rámec reformy zdravotníctva, ktorý tvorí šesť zákonov. Základné princípy reformy.