Online obchodovanie - Jureš, Vladimír
Zvyšovanie počtu ľudí na Slovensku, ktorí dôverujú online nakupovaniu. Výhody tohto nakupovania. Čo sa nakupuje, ako sa platí. Dôležitá adresa: naj.sk. Zákon o elektronickom obchode. Čo si možno kúpiť prostredníctvom internetu.