Bankový sektor Slovenskej republiky, náčrt jeho vývoja, privatizácia a stav po privatizácii II. časť - Tkáčová, Daniela, 1954-
Kvalita úverového portfólia v bankách. Existencia tzv. zlých úverov. Podiel transformujúcich sa bánk na stratových pohľadávkach. Alokácia zdrojov do vysoko výnosných aktív. Predprivatizačná reštrukturalizácia bankového sektora. Privatizácia komerčných bánk na Slovensku. Podiely jednotlivých krajín na aktívach bankového sektora SR k 31.12.2000. Náklady reštrukturalizácie.