Bezmocnosť minimálnej mzdy v boji proti chudobe
Minimálna mzda ako nástroj sociálnej politiky na ovplyvnenie nízkych príjmov. Minimálna mzda vo svete. Kedy má zmysel minimálna mzda. Minimálne mzdy v Európe. Vplyv minimálnej mzdy na zamestnanosť.