Řízení lidských zdrojů v bankovnictví a podpora IT - Mastný, Šimon
Úroveň riadenia ľudských zdrojov resp. riadenia ľudského kapitálu (HCM) v bankovom sektore ČR. Bankové výzvy a oblasť riadenia ľudského kapitálu (HCM.) Najnovší vývoj HCM systémov. Nové nástroje podporujúce procesy podnikového riadenia ľudských zdrojov.