MMF po šedesáti letech - Procházka, Petr
V r. 2004 oslávi Medzinárodný menový fond 60. výročie svojho založenia. Pohľad do minulosti úloha MMF ako organizácie v súčasnosti. Vznik MMF a rozpad brettonwoodskeho systému. Dlhová kríza v 80. rokoch 20. storočia. Deväťdesiate roky a ďalšia finančná kríza. Súčasnosť a budúcnosť MMF. Prevencia kríz. Riešenie kríz. Boj proti chudobe. MMF a corporate governance. Česká republika a MMF.