Chceme viac - Šimlovičová, Ivana
Televíziám sa v roku 2004 darilo. STV a JOJ zarobili dvojnásobok, Markíza sa priblížila k magickej hranici 2 mld. Sk a chcú ešte viac. Peoplemetre menia obchodnú politiku.