Application of corporate identity in the context of accession of the Slovak Republic to the EU - Zorkóciová, Otília, 1954-
Vymedzenie pojmu firemná identita (corporate identity). Vplyv globalizácie na firemnú identitu. Implementácia firemnej identity v súvislosti so vstupom Slovenska do Európskej únie. Firemná identita v slovenskom podnikateľskom prostredí.