Na Cypre nemusíte mať povolenie
Cyprus v plnom rozsahu umožňuje využívať práva voľného pohybu občanov členských štátov EÚ/EHS na svojom území. Povolenie na pobyt. Sociálne zabezpečenie. Pracovné podmienky. Zamestnanie. Internetové adresy pre ďalšie informácie. Kontaktné adresy. Rady.