Štátna politika v oblasti technickej normalizácie po vstupe SR do EÚ - Timková, Andrea
Rezolúcia Rady EÚ o úlohe normalizácie v Európe a jej aplikácia na súčasný stav v oblasti technickej normalizácie v SR. Zásadné myšlienky Zákona č.264/1999 Z.z. o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody - kompatibilné s predpismi EÚ. Priority štátnej politiky v technickej normalizácii. Dôležitosť harmonizovaných noriem na všetkých stupňoch ekonomiky SR.