Torsten Leue: Dôchodkovým reformám dôverujem - Podstupka, Ivan
Rozhovor s predsedom predstavenstva a prezidentom spoločnosti Allianz - Slovenská poisťovňa Torstenom Leueom. Jeho názory na dôchodkovú reformu na Slovensku. Vývoj na poistnom trhu. Postavenie Allianz - SP na poistnom trhu.