Deflácia sa do maastrichtského kritéria nezapočítava - Kohútiková, Elena
Viceguvernérka Národnej banky Slovenska Elena Kohútiková sa vyjadruje ku kritike politiky centrálnej banky, ktorú vyvolala analýza Slovenskej sporiteľne Boj proti silnej korune vážne ohrozuje prijatie eura.