Prakticky trhové spoločnosti aj v dobe totality - Hallon, Ľudovít
Pohľad historika na zahraničný obchod v Československu v období rokov 1948 až 1989. Zahraničný obchod ako štátny monopol. Podniky zahraničného obchodu.