Marketingový prístup k znalostnému manažmentu v podmienkach novej ekonomiky - Špavelko, Rastislav
V znalostnej spoločnosti je najcennejšou hodnotou investovanie do intelektuálneho kapitálu a znalosti sú kľúčovým faktorom úspechu. Znalostný manažment. Intelektuálny kapitál. Nová ekonomika. Zdroj konkurenčných výhod v novej ekonomike.