Kvalita vo verejnej správe alebo model CAF - nástroj na zefektívnenie verejnej správy - Jurkovičová, Monika
Model CAF 2002 (The common assessment framework ) - Spoločný systém hodnotenia kvality v organizáciách štátnej správy.Cieľ tohto systému - vytvorenie predpokladu na neustále zlepšovanie činností v organizáciách. Hlavné princípy modelu CAF. Aplikácia modelu CAF a jej prínos organizáciám.