Rozviedka o ekonomike a politike - Bačišin, Vladimír
CIA zverejnila prognózu Národného výboru pre rozviedku v USA pod názvom "Mapovanie globálnej budúcnosti". Svetová ekonomika by mala do roku 2020 vzrásť o 80 percent. Predpoklady ekonomického rastu. Lídri svetovej ekonomiky. Nehovorí sa o veľkých medzinárodných konfliktoch, nedajú sa ale vylúčiť.