Komentár k novelizácii zákona o DPH vykonanej zákonom č. 651/2004 Z.z. - Minársky, Ján
Zákon č. 651/2004 Z.z. z 26. októbra 2004, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 350/2004 Z.z. Komentár upozorňuje na najdôležitejšie zmeny v zákone, ktoré táto novela priniesla.