Novela zákona o DPH účinná od 1.1. 2005 - Kováčiková, Helena
Zákon č. 651/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 350/2004 Z.z. bol prijatý NR SR 26.10. 2004. Hlavné zámery a základné bloky novely zákona. Ilustračné príklady.