Opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 712/2004 Z.z. z 15. decembra 2004, ktorým sa ustanovujú na rok 2005 základné sadzby stravného v inej ako slovenskej mene pri zahraničných pracovných cestách
Predmetom tohto ustanovenia je určenie základných sadzieb stravného v inej ako slovenskej mene pri zahraničných pracovných cestách pre jednotlivé krajiny. Odôvodnenie k Opatreniu MF SR.