Zdaňovanie príjmov slovenských daňovníkov v ČR a českých daňovníkov v SR (III.) - Borčíková, Jana
Dokončenie príspevku o zdaňovaní slovenských a českých daňovníkov v zahraničí (Česko a Slovensko). Vznik stálej prevádzkarne podľa ZDP. Zdanenie ziskov stálej prevádzkarne. Zamedzenie dvojitého zdanenia. Povinnosť podania daňového priznania. Daňové sadzby.