Zvládanie záťažových situácií v kontexte kvality života - Bratská, Mária
Zvládanie záťažových situácií ako výrazný ukazovateľ kvality života. Odpoveď na otázku, aké by malo byť zvládanie, aby ním dochádzalo ku zvyšovaniu kvality život. V závere sú navrhnuté kvantitatívne a kvalitatívne kritériá prevencie drogových závislostí prostredníctvom zvládania záťažových situácií.