Zmeny Lisabonskej stratégie sú potrebné
Európsky hospodársky a sociálny výbor (EHSV) skúma možnosti efektívnejšej realizácie Lisabonskej stratégie. Priority Lisabonského mandátu z 24. marca 2000. Vymedzenie cieľov a pozitívne vývojové trendy v rámci Lisabonskej stratégie. Ukazovatele vyvolávajúce obavy z naplnenia cieľov Lisabonskej stratégie. Okruhy problémov vyskytujúcich sa na národnej úrovni v súvislosti s Lisabonskou stratégiou.