Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 23054/2002-92 zo 16. decembra 2002, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania ...
Opatrenie MF SR č. 23054/2002-92 ..., ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva, v znení oznámenia MF SR č. 120/2003, opatrenia MF SR č. 25167/2003-92 a opatrenia MF SR č. 10069/2004-74.