Zlaté časy obchodovania s derivátmi - Rettberg, Udo
Význam derivátov na finančnom trhu rastie. Štúdia Banky pre medzinárodné zúčtovanie v Bazileji potvrdzuje nadpriemerné rastové hodnoty obchodovania s derivátmi. Najväčšie termínované burzy na svete. Vplyv vývoja v Číne na obchody so surovinovými derivátmi.