Zájem seniorů o politiku - politika v edukaci seniorů - Sýkorová, Dana
Niekoľko záverov z kvalitatívnej štúdie seniorov. Údaje zo štúdie môžu poslúžiť k zdôvodneniu významu vzdelávacích aktivít so špecifickým obsahom pre seniorov. Kvalitatívnou metodológiou bol skúmaný záujem seniorov o politiku z perspektívy ich samotných. Hodnotenie súčasnej politickej situácie v Českej republike. Generačná politická pamäť. Typológia participantov kvalitatívnej štúdie.