Niektoré názvy súvisiace s mobilnou komunikáciou - Mislovičová, Sibyla
Rozvoj technológií mobilnej komunikácie prináša skratkové výrazy zväčša anglického pôvodu. Ich používanie a prienik do slovenského jazyka.