Normy a zákony: partneri pri ochrane spotrebiteľa - Webb, Kernaghan
Normalizačný a legislatívny systém a ich využitie pri ochrane a podpore záujmov spotrebiteľov. Komplikovanosť interakcie medzi normami a legislatívou. Normalizačná sústava ISO a jej národné náprotivky. Vzájomné pôsobenie ISO s národnými a medzinárodnými legislatívnymi systémami. Používanie spotrebiteľských noriem v legislatívnom systéme.