Činnosť TNK č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia - Ehnová, Marta
Vznik, predchodcovia Technickej normalizačnej komisie č. 69 Terminológia. Informácie a dokumentácia. Činnosť a náplň subkomisie 1 Terminológia a subkomisie č. 2 Informácie a dokumentácia.