80. výročie technickej normalizácie na Slovensku v znamení Svetového dňa normalizácie - Blahová, Monika
14. október ako Svetový deň normalizácie i 80. výročie technickej normalizácie na Slovensku. STN bol prijatý za riadneho člena CEN a CENELEC. Informácie o seminári.