Zákon o zdravotnom poistení - Matlák, Ján
Zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č.95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č.718/2004 Z.z. Verejné a individuálne zdravotné poistenie. Kto je platiteľom poistného. Sadzba poistného. Vymeriavací základ. Preddavok na poistné a jeho ročné zúčtovanie.Práva a povinnosti poistenca. Povinnosti platiteľa poistného a zdravotnej poisťovne. Prerozdeľovanie poistného na verejné zdravotné poistenie. Praktické príklady s komentárom.