Hotové recepty neexistují - Sůvová, Helena
Proces implementácie IRB systému v rámci novej kapitálovej koncepcie. Pohľady na overovanie pokročilých prístupov bánk pre úverové riziko v rámci novej kapitálovej koncepcie Bazilej II. Nové výzvy, ktoré prináša nová kapitálová koncepcia pre banky, orgány dozoru a i pre ďalšie zainteresované subjekty. Výklad pravidiel a regionálne špecifiká. Možné prístupy k schvaľovaniu pokročilých prístupov. Schvaľovací proces IRB systému (prístup založený na internom ratingu). Štruktúra overenia IRB orgánom dozoru.