Segmentace a vývoj deregulovaného trhu - Kočka, Tomáš
Deregulácia trhu v oblasti segmentácii sadzieb poistenia motorových vizidiel v ČR. Prístupy k segmentácii v Európe i USA. Vývoj európskych poistných trhov po deregulácii. Možnosti vývoja segmentovaných trhov i varianty vývoja v ČR.