Je regionálna železničná osobná doprava ekonomicky únosná? - Poliak, Miloš
Autor poukazuje na reálne hrozby blízkej budúcnosti pre železničnú dopravu. Vývoj v oblasti regionálnej hromadnej dopravy. Ekonomická náročnosť železničnej a autobusovej dopravy. Financovanie regionálnych železníc. Ekologické hľadisko.