Debata a výsledky prác na novej ústave pre Európu - Grešš, Martin, 1978-
Diskusia o budúcnosti Európskej únie.Hlavné rámcové témy Deklarácie číslo 23 z Nice. Vytvorenie Konventu na summite v holandskom Laekene. Priebeh práce a pracovné skupiny Konventu. Najvýznamnejšie výsledky Konventu. Konvent mladých o budúcnosti Európy.