Brusel rozdával ekonomické vysvedčenia, Slovensko obstálo dobre - Schönwiesner, Roman
Európska komisia (EK) zverejnila sériu správ hodnotiacich vlaňajší pokrok členských krajín EÚ v ekonomickej oblasti. Všeobecné hodnotenie. Národné rozdiely. Pokles produktivity práce. Integrácia národných trhov do jednotného vnútorného trhu EÚ nenapreduje dostatočne rýchlo. Ako je na tom Slovensko.