Významné jubileum technickej normalizácie na Slovensku - Tušová, Božena
Technická normalizácia na Slovensku. História, medzinárodná spolupráca. Československé štátne normy. Technická normalizácia v rokoch 1990 - 1992, slovenská technická normalizácia od roka 1993. Postavenie a činnosť SÚTN. Národné informačné stredisko technickej normalizácie. Členstvo Slovenska v CEN a CENELEC.