Začiatok spolupráce v oblasti normalizácie, metrológie a skúšobníctva medzi Slovenskou republikou a Čínskou ľudovou republikou - Popeliš, Michal
Nadväzovanie kontaktov medzi Čínou a SR v oblasti normalizácie, metrológie a skúšobníctva. Poznatky z rokovaní s Ústrednou správou pre dohľad nad kvalitou, inšpekciu a karanténu ČĽR, so Štátnym úradom ČĽR pre normalizáciu a s Čínskym národným ústavom pre normalizáciu.