Využitie e-learningu pri environmentálnom vzdelávaní, hlavne malých a stredných podnikoch - Kollár, Vojtech
Aktivity a skúsenosti pri environmentálnom vzdelávaní s použitím elearningu v rámci projektu Leonardo. Inovácia vzdelávania pracovníkov v oblasti životného prostredia. Výhody elearningového prístupu vzdelávania.