Uplatňovanie marketingu na úrovni samosprávy - Hasprová, Mária, 1970-
Úloha samospráv v ekonomickom rozvoji regiónov. Vytváranie pozitívneho podnikateľského prostredia na miestnej úrovni.Vyspelé krajiny a ich politika miestneho ekonomického rozvoja. Využívanie nástrojov marketingového mixu v rozvoji miest a obcí. Implementácia marketingu a zvyšovanie kvality života a uspokojovanie potrieb obyvateľov.