[Protimonopolná politika] - Hasprová, Mária, 1970-
Recenzia na monografiu Márie Tokárovej: Protimonopolná politika. Autorka v publikácii ponúka ucelenú podobu hlavných etáp vývoja teórie konkurencie a trhových štruktúr všeobecne a ich vzájomné väzby. Čitateľ sa dozvie o vývoji protimonopolnej politiky od najstarších čias až po súčasnosť.