Prekážky obchodu medzi Európskou úniou a USA - Tomková, Beáta
Právna úprava vzťahov medzi EÚ a USA. Hlavné problémové oblasti obchodnej politiky Spojených štátov amerických. Obchodné spory v rámci WTO. Pomalé plnenie pravidiel a odporúčaní WTO.