Podpora podnikania i obnova budov - Rajčák, Milan
Najvýznamnejšie projekty Bratislavského samosprávneho kraja. Bratislava sa uchádza o pomoc zo štrukturálnych fondov EÚ. Každý projekt predkladaný z verejného sektora má rovnakú štruktúru financovania. Pomoc verejnému sektoru. Projektované rekoštrukcie a stavby. Rozširovanie informovanosti i vzdelávania.