Má textilný priemysel v Európe budúcnosť ? - Križanský, Patrik
Ďalšia etapa vo výrobe textilu a textilných výrobkov v EÚ - od 1. 1. 2005 nadobudli platnosť nové pravidlá WTO, ktoré úplne liberalizujú obchod s týmito produktami. Ďalšia konkurencia pre európskych výrobcov. Európsky textilný a módny priemysel verzus Čína. Konkurenčnou výhodou európskych výrobcov oblečenia sa stáva dôraz na kvalitu, dizajn a vysokú pridanú hodnotu. Budúcnosť európskeho textilu a módy.