Vzdelávanie ako súčasť marketingového prostredia Európskej únie - Francová, Zuzana, 1971-
Vzdelávanie a jeho miesto pri zabezpečovaní konkurencieschopnosti hospodárskych subjektov. Strategický dokument Európskej rady - Lisabonský proces. Ciele Lisabonského procesu. Kultúrne prostredie a vzdelávanie. Investície do vzdelávania a podpora ekonomického rastu.