Aktívna politika slovenského trhu práce v minulom roku - Kaniansky, Branislav
Nástroje aktívnej politiky trhu práce, ktoré zvyšujú zamestnateľnosť uchádzačov o zamestnanie. Nástroje trhu práce, ktoré podporujú zvyšovanie zamestnanosti a ich charakteristika. Znevýhodnení uchádzači o zamestnanie. Transformácia Národného úradu práce. Financovanie Národných projektov. Európska komisia a čerpanie prostriedkov z Európskeho sociálneho fondu.