Strasti z tretieho piliera Dobrovoľné sporenie zvyšuje mieru náhrady príjmu - Škriniar, Pavel, 1979-
Tretí pilier dôchodkového sporenia upravuje zákon o daniach z príjmov. Možnosť zníženia ročného základu dane. Legislatívne vymedzenie základných podmienok podmienilo opatrný vstup inštitúcií na trh s produktami patriacimi do tretieho piliera. Miera náhrady príjmu z I., II. a III. piliera. Produkty tretieho piliera.